آب هندوانه، راحت ترين راه كنترل بيماري اوتيسم
پژوهشگر بيماري اوتيسم گفت: مصرف ويتامين هاي دي، ب ۶ و ب ۱۲ و آب هندوانه جزو راحت ترين و ارزان ترين راه هاي كنترل بيماري اوتيسم به شمار مي روند.
«اوتيسم يا خوددرماندگي نوعي اختلال رشدي از نوع روابط اجتماعي است كه با رفتارهاي ارتباطي و كلامي غيرطبيعي مشخص مي شود.»
به گزارش ايرنا از كانون معلولين توانا، دكتر نقي مومني افزود: همچنين ماساژ با تركيبي از روغن هاي بادام، اسطوخودوس و رزماري، تأثير فراواني در التيام دردهاي ناشي از اوتيسم دارد.
وي از مواد حاوي گلوتين مانند آرد گندم و مشتقات آن و همچنين مواد حاوي كازئين (لبنياتي از جمله شير و ماست) به عنوان مواد خوراكي مضر براي اوتيسم نام برد و خاطرنشان كرد: اين مواد غذايي براي اوتيسم در حكم سم به حساب مي آيند.
اين محقق گفت: آمارها بطور كلي حاكي از اين است كه از هر پنج نفر مبتلا به اوتيسم، چهار نفر پسر و يك نفر دختر هستند.
مؤمني با بيان اينكه در سال ۱۹۸۷ ميلادي از هر ۱۰ هزار نفر يك نفر به اين بيماري مبتلا بوده، افزود: اكنون از هر ۶۸ نفر يك نفر داراي اختلالات اوتيسم است.
وي كه ۲۰ سال از عمر خود را در سوئد صرف تحقيق در زمينه اوتيسم كرده، ادامه داد: تمام تلاش پزشكان براي كنترل علائم اوتيسم اين است كه كاري كنند تا بيمار با انجام كارهاي روزمره، به آغوش اجتماع برود.
مومني، استرس دوران بارداري، بروز مشكل در حين زايمان، وارد شدن ضربه به سر، عفونت، تب بسيار بالا، اختلالات ژنتيكي و وارد شدن سم به بدن را از جمله عوامل به وجود آورنده بيماري اوتيسم دانست.
اين پژوهشگر يادآور شد: تمام اين عوامل سيستم دفاعي بدن را ضعيف كرده و منجر مي شود كه مغز هيچ پيامي از بدن دريافت نكند و يا دريافت اين پيام ها با اختلالاتي مواجه شود.
مومني گفت: مشكل در برقراري ارتباط اجتماعي، مشكل در يادگيري، بالا بودن آستانه تحمل درد، عدم كنترل غذايي و عدم توانايي برقراري تماس چشمي شاخصه مبتلايان به اوتيسم است.
وي تصريح كرد: اغلب مبتلايان به اوتيسم از نظر فيزيكي سالم هستند و مشكل اصلي آنها تنها در پيامرساني است به آن معنا كه پيامي كه بايد اعضاي مختلف بدن از جمله حس لامسه و ديگر حس ها به مغز برسانند تا مغز فرمان لازم را صادر كند، با اختلال مواجه است.
مؤمني از آغاز اقدامات براي تاسيس مركز درمان كودكان مبتلا به اوتيسم در شهر گرگان خبر داد و گفت: مسئولان گرگان همكاري زيادي براي راهاندازي اين مركز نشان دادهاند.
برخورداري از بيمه تكميلي، حمايت سازمان بهزيستي از مبتلايان به اوتيسم و راهاندازي مهدهاي ويژه براي پذيرش و آموزش اين كودكان از مهمترين خواستههاي مورد نظر خانوادههاي داراي فرزندان اوتيسم است.
اوتيسم، طيفي از معلوليت است كه به درخودماندگي فرد منتج شده و با توجه به نياز ضروري بيمار به استفاده از داروهاي كنترلي، كاردرماني، گفتار درماني و نِرو فيدبك، هزينههاي بالايي را به خانواده ها تحميل مي كند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.