رتبه اول ایران در منطقه از نظر سرطان معده

رییس مرکز تحقیقات سرطان، ضمن ابراز نگرانی نسبت به وضعیت فعلی آهنگ رشد سرطان در کشور، وضعیت عوامل محیطی که باعث بروز سرطان می شوند را نامناسب توصیف کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر اسماعیل اکبری در نشست خبری هفته مبارزه با سرطان با بیان اینکه طبل سرطان برای نسل های آینده ایران کوبیده شده است، افزود: رشد این بیماری در هیچ کشوری مثل ایران نیست. باوجود آنکه امید به زندگی در کشور در حال افزایش است اما وضعیت سایر متغیرهای محیطی خراب است. مسائل اجتماعی و روانی و استرس ها هم در این مساله دخیل هستند.

وی درخصوص میزان تاثیر شیمی درمانی در مقایسه با جراحی در درمان انواع سرطان گفت: سازمان ملل مطالعه‌ای را منتشر کرد که طبق آن مشخص شده است جراحی در ۴۹ درصد موارد موثر است، رادیوتراپی و شیمی درمانی به تنهایی یا همراه سایر درمان ها به ترتیب ۴۰ و ۱۱ درصد در درمان سرطان موثر هستند. شیمی درمانی درایران به علت نداشتن راهنمای بالینی بیشتر از کشورهای دیگر استفاده می شود.

وی همچنین درباره وضعیت ثبت سرطان و آمار فعلی این بیماری در کشور گفت: در حال حاضر در ایران میزان ابتلا به سرطان سالیانه ۱۴۵ در هر ۱۰۰هزار نفر و درکشورهای غربی به طور متوسط ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر است که در مقایسه با کشورهای غربی بالا نیست. مهم ترین دلیل آن نیز امید به زندگی بالا و افزایش سن است.

به گفته دکتر اکبری، سالیانه ۹۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان داریم و نسبت میزان ابتلا به سرطان کودکان نیز ۲درصد است.

رییس مرکز تحقیقات سرطان شایع‌ترین نوع این بیماری در ایران را سرطان معده اعلام کرد و درعین حال آن را یک سرطان اجتماعی و کشنده ترین نوع آن نیز دانست، وی افزود: کشور ما رتبه اول را از این نظر در منطقه دارد و بعد از آن کشور یمن قرار دارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *